Manna Étterem

1013 Budapest, Palota út 17.

Étterem befogadóképessége: 100 fő
Konyha típusa: Nemzetközi, Magyar

Bemutatkozás

A Manna különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is. Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint kerüljön kialakításra a tér. Az étterem 100 fő befogadására alkalmas terasszal rendelkezik, mely télen minden oldalról fedett, fűtött kerthelyiséggé alakítható, 80 fő ellátására.
A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastuktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.
Az étterem szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a catering szolgáltatások területén. Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.
Az étterem örömmel lát vendégül külföldi csoportokat is, akiket vonzó árfekvésű menükínálatokkal várnak. A zavartalan élményről és a gördülékeny kiszolgálásról idegennyelveket beszélő személyzet gondoskodik. A parkolás a nagyobb létszámú, turistabusszal érkező csoportok számára is megoldott az étterem előtt, a Palota úton.

Vendeglátás lehetőségei:  Kizárólag saját catering
Rendezvény technika:  Technika vihető
Kerthelység: nyitott:100 fő félig nyitott:90 fő zárt:80 fő

További jellemzők

Wireless internet: Igen
Dohányzás engedélyezett: Igen

Elhelyezkedés és parkolás

Megközelíthetőség városi tömegközlekedéssel: 216, 16, 105, 178, 5 sz. városi buszok (50-200 m)
Parkolás: Közeli parkoló, Utcai parkoló Személygépkocsi kapacitás: 50 db,  Autóbusz kapacitás: 15 db

 

A térkép betöltése folyamatban!
Ajánlatkérés
Amennyiben céges rendezvényét a fenti helyszínen szeretné megvalósítani, a Hello Event teljes körű szervezéssel áll rendelkezésre.

Hívja munkatársainkat a +36 1 365 1788-as telefonszámon vagy írjon nekünk a rendezvény paramétereit megadva az hello@helloevent.hu e-mail címre!